Modibodi® ModibodiRED® Onderhouds- en wasinstructies

Modibodi- producten zijn machinewasbaar. 

We raden aan om op een fijn programma te wassen, koud in de machine te wassen en op te hangen om te drogen voor een zonovergoten gevoel. 

Snelle tips: 

  1. Om de prestaties van uw kledingstukken te maximaliseren, moet u uw Modibodi een goede wasbeurt geven voordat u deze voor het eerst draagt. Dit zal helpen de Modifier Technologie in de kruisje te activeren om ervoor te zorgen dat het product absorberend is.

  2. Gebruik een waszak om uw Modibodi- kledingstukken te wassen. Natuurlijke vezels zijn goed wasbaar, maar houden niet van ritsen!

  3. Geen wasverzachters en sterke wasmiddelen, zoals vlekkenverwijderaars, alstublieft! Het breekt de hi-tech functie van onze kledingstukken af ​​en vermindert ook de duurzaamheid van de stoffen en afwerkingen, zodat ze niet zo lang meegaan.

  4. Gelieve niet in de droger te drogen of bloot te stellen aan hoge temperaturen! Blootstelling aan hoge temperaturen kan de technologie in het kruisje beïnvloeden en ook de merinowollagen van het kruisje/vulling beschadigen.  

  5. Niet laten weken. Het uitknijpen van de afzettingen onder stromend water is veel effectiever, omdat door weken de hoekplaat niet noodzakelijkerwijs volledig wordt verwijderd. Het is effectiever om ze onder stromend water af te spoelen en ze vervolgens in de wasmachine te doen.  

  1. Eenmaal droog bergt u uw Modibodi- kledingstukken op in een droge waszak voor extra bescherming (net als uw wintertruien) – omdat ze gemaakt zijn van natuurlijke vezels zoals wol, houden kleine vervelende beestjes zoals zilvervisjes ervan om een ​​hapje te nemen!  

Omdat ondergoed als een delicaat product wordt beschouwd, raden wij u ten zeerste aan onze onderhoudsinstructies te volgen, zodat u de meeste slijtage uit uw ondergoed haalt.