Over Girls Matters - Wie zijn wij?

Girls Matters Menstruation Ondergoed en cadeau-ideeën is een in Nederland gevestigd familiebedrijf. Ik ben Denise, de eigenaar en oprichtster, ik ben Iers, ik ben een moeder, een echtgenote, een bedrijfseigenaar, een dromer, soms een hardloper, een honden- en paardenliefhebber en bovenal heb ik een passie voor het helpen van tieners door de puberteit te komen met de hulp van enkele slimme producten en advies! We zijn in 2016 via Sydney naar Valkenswaard gekomen en zijn inmiddels goed ingeburgerd in het Nederlandse leven. 4 van de 5 mensen plus de dieren communiceren allemaal in het Nederlands, maar ik (Denise) heb er niet zoveel vertrouwen in om te praten, maar ik begrijp het goed genoeg.

De tienerjaren zijn moeilijk, hormonen om over na te denken, vriendschappen om doorheen te navigeren, veel nieuwe dingen en menstruatie aan de mix toegevoegd! Ik gebruikte Modibodi voor het eerst in Australië en herinnerde me dat het moeilijk was toen ik als tiener ongesteld werd. Modibodi is geweldig voor jou, ongeacht je leeftijd! Wij zijn geschikt voor alle soorten, maten en leeftijden! Er is ook iets met de jongens in de familie, dus naarmate we groter worden, zullen we ook voor de jongens een aantal geweldige producten vinden. Girls Matters Menstruatie-ondergoed en cadeaus zijn welkom voor iedereen, dus als u zich identificeert als LGTBQIA+ en een suggestie heeft, horen we dat ook graag van u. Je kunt contact met ons opnemen via hallo@girlsmatters.nl

Wij wensen je veel plezier bij het winkelen bij ons, Girls Matters shoppen voor tieners en vrouwen, laten we het je gemakkelijk maken!

Als je meer wilt lezen over Modibodi, bekijk dan deze link