Modibodi® en ModibodiRED® Terugbetalings-/retourbeleid

Modibodi-retourbeleid  

Lees dit voordat u uw Modibodi-product uit de verpakking opent.

Modibodi is een product voor persoonlijke hygiëne en we hebben strikte richtlijnen voor het retourneren van uw bestelling.

Als u Modibodi of Modibodi RED koopt en het past niet, kunt u 1 artikel dat uit de Modibodi-verpakking is geopend, retourneren voor terugbetaling (Girls Matters vergoedt de verzendkosten niet).

Als je meerdere artikelen van Modibodi bestelt (inclusief badkleding) accepteert Girls Matters geen retourzendingen voor Modibodi die uit de Modibodi-verpakking is geopend, dit vanwege hygiënische redenen. U kunt slechts 1 Modibodi-product dat uit de verpakking is geopend (inclusief badpak, croptop, zwembroek of ondergoed) retourneren voor terugbetaling.

Als u meerdere paren koopt en de hele bestelling wilt retourneren, is het enige artikel waarvoor u een terugbetaling krijgt, één paar dat uit de Modibodi-verpakking is geopend. U ontvangt een winkeltegoed voor de rest van de geopende Modibodi-verpakkingsbestelling.

Als de rest van de bestelling wordt geretourneerd en de artikelen zich in de originele Modibodi-verpakking bevinden, ongeopend en de verpakking onbeschadigd is, kunt u een volledige terugbetaling krijgen. Dit is zodat u, wanneer u Modibodi, Modibodi RED of Modibodi Swim koopt, een gloednieuw, ongeopend product krijgt - omdat niemand ondergoed of badkleding wil passen die door iemand anders is gedragen!

Om te voldoen aan het Modibodi-retourbeleid moeten alle retourzendingen binnen 30 dagen na aankoop worden aangevraagd via e-mail hallo@girlsmatters.nl. 

U bent aansprakelijk voor de porto-/verzendkosten die ontstaan ​​bij het retourneren van kleding. Girls Matters kan deze kosten niet aan u vergoeden of vergoeden.

Girls Matters raadt u aan gebruik te maken van een traceerbare verzendservice bij het retourneren van artikelen, aangezien wij niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor verloren of ontbrekende pakketten.  

Alle geretourneerde producten (ongedragen maar waarvan de verpakking geopend is) worden gedoneerd aan een goed doel om mensen in nood te ondersteunen en onze bijdrage aan de vuilstort te minimaliseren. 

Alle kledingstukken* die voor de volledige prijs, met een kortingscode of tijdens een promotie zijn gekocht, kunnen worden geretourneerd voor terugbetaling of winkeltegoed.

Online ruilen is niet mogelijk.

Shop hier ons assortiment