Over Modibodi® en ModibodiRED®

Wat is Modibodi?

Modibodi® en ModibodiRED® Ondergoed Nl is het eerste lekvrije ondergoed dat speciaal voor je menstruatie is ontworpen. Het is ook geschikt bij lekkende blaas en overmatig zweten, maar het werd in 2013 in Australië ontworpen als lekvrij ondergoed.

Modibodi ® heeft vele prijzen gewonnen voor hun duurzaamheid en producten. Als je ervoor kiest om Modibodi te gebruiken, hoef je nooit meer een wegwerppad, inlegkruisje of tampon te gebruiken, dus de planeet zal je dankbaar zijn!

Modibodi® ModibodiRED® Ondergoed Nederland ontworpen om wegwerpbare maandverbanden, inlegkruisjes en tampons en dergelijke volledig te vervangen is beter voor de planeet – en beter voor elk lichaam.

Lees hieronder de langere, meer gedetailleerde versie, maar in het kort;

  • Modibodi® en ModibodiRED® hebben elk een vochtafvoerende laag merinowol om vocht te absorberen en je droog en fris te houden.
  • Modibodi® en ModibodiRED® absorberen ook plas-, zweet- en menstruatiebloed.
  • De gepatenteerde absorberende voering houdt alles vast, kies jouw stijl, ongeacht het type flow dat je ervaart of als je ze gewoon nodig hebt voor sport en training.
  • De gepatenteerde Modifier-technologie bestaat uit 3 lagen: Merinowol om vocht af te voeren en geur af te weren, een middelste laag van sneldrogende microvezel om vloeistof en geur verder te absorberen.
  • De laatste laag die je gemoedsrust geeft is de waterdichte laag, biedt lekvrije bescherming maar voelt niet oncomfortabel aan, je weet niet eens dat hij er is!

DE TECHNOLOGIEËN VAN DE VERSCHILLENDE STIJLEN HIERONDER;

VOCHTAFVOEREND ABSORBEREND VERMOGEN

Modifier Air Technology Voor transpiratie, pong en dagelijkse frisheid.

Trainen? Hete dag? Onder druk? Onze superslanke (slechts 1 mm) voering absorbeert vocht en stoot geurtjes af om je koel, fris en droog te houden.

1. BOVENLAAG

Merinowol absorbeert vocht, is zacht voor de huid, van nature antimicrobieel en stoot geur af om je fris, droog en comfortabel te houden

2. ONDERLAAG

De onderste laag is de buitenste stof van je ondergoed, die is gemaakt van de zachtste, meest ademende materialen om dicht op je huid te zitten.

SUPERLICHT TOT ZWAAR ABSORBEREND OVERNACHT

Gepatenteerde Modifier-technologie

Zorgeloze bescherming voor alle lekkages in het leven: menstruatie, afscheiding en blaaslekken.

Het is moeilijk te geloven dat onze superslanke (slechts 3 mm) gepatenteerde absorberende voering maximaal 20 ml kan bevatten – dat is maximaal 3-4 tampons waard.

1. BOVENLAAG

Merinowol absorbeert vocht, stoot geur af, is van nature antimicrobieel en zacht voor de huid – zodat u zich fris, droog en comfortabel voelt.

2. MIDDENLAAG

Onze sneldrogende middenlaag(en) van microvezel absorbeert vocht en geurtjes – en houdt deze vast. Nog beter: de antimicrobiële technologie bestrijdt bacteriën om je fris te houden.

3. ONDERLAAG

Voor de ultieme gemoedsrust biedt onze waterdichte, ademende onderlaag extra lekvrije bescherming, wat onze exclusieve technologiecombinatie compleet maakt.

MAXI-24 UUR ABSORBERENDHEID

Maxi-24hrs-technologie waarvoor patent is aangevraagd

Voor maximale bescherming – de hele dag en nacht, 24 uur* bescherming.

Maak kennis met onze beste lekvrije bescherming ooit. Onze ultra-absorberende maxi-voering, waarvoor patent is aangevraagd, is superslank (6 mm inzetstuk loopt taps toe naar 3 mm bij elke tailleband), maar kan maar liefst 50 ml bevatten – dat is maximaal 10 tampons waard – zonder dat er een lek te zien is.

1. BOVENLAAG

Merinowol absorbeert vocht, bestrijdt geurtjes, is van nature antimicrobieel en zacht voor de huid – zodat u zich fris, droog en comfortabel voelt.

2. MIDDENLAAG

Onze sneldrogende middenlagen van meerdere microvezels absorberen vocht en geurtjes – en houden ze vast. Nog beter: de antimicrobiële technologie bestrijdt bacteriën om je fris te houden.

3. ONDERLAAG

Voor de ultieme gemoedsrust is onze ademende onderlaag voorzien van hi-tech waterdichte afdichtingen voor maximale lekvrije bescherming.

ZWEMBAD COLLECTIE

Zwemkledingtechnologie waarvoor patent is aangevraagd

Voor bescherming tegen menstruatie en licht urineverlies – in en uit het water.

Laat uw menstruatie of vervelende blaas u niet uit het water houden. Ga zonder lekken naar het zwembad of het strand dankzij onze superslanke (slechts 1 mm) badkledingtechnologie, waarvoor patent is aangevraagd, ontworpen om maximaal 10 ml of 2 tampons te bevatten.

1. BOVENLAAG

Sportieve mesh-laag is sneldrogend, antimicrobieel, anti-geur en ondersteund door een ademende, waterdichte laag.

2. ONDERLAAG

De onderste laag is de buitenstof van je badkleding – gerecycled nylon – die chloorbestendig, UV50+-gecertificeerd, waterafstotend is en veel sneller droogt dan je gewone badkleding.