Period Swimwear - How does that work?

Periodebadkleding - Hoe werkt dat?

We krijgen vaak de vraag van mensen: Periodebadkleding - Hoe werkt dat?

Het is zomer en dat betekent hopelijk zonnig strand- of zwembadweer – dat kan ook een reden voor stress zijn – vooral als jij of je tiener ongesteld is – maar wat als we je zouden vertellen dat dit niet het geval is? zijn? Dat er badkleding bestaat, speciaal voor als je ongesteld bent?

Ja, het is waar – en het heet Modibodi Swim.

Periodezwemkleding - Hoe werkt dat?

In de historische badkleding zit een inzetstuk dat je menstruatie absorbeert als je in het water bent, maar ook als je uit het water komt. Als je bloedt, absorbeert het kruisje je menstruatie. De lekvrije laag van het kruisje is waterbestendig en houdt het bloed binnen, zodat je niet bang hoeft te zijn dat het gaat lekken.

Hoe absorberend is het?

De Modibodi Period-zwemkleding is bedoeld voor lichte menstruatiedagen en absorbeert bloed ter waarde van 2 tampons. Op een lichte dag kunnen ze alleen gedragen worden, zonder tampon, maandverband of menstruatiecup. Als je een zware dag hebt, kun je ze combineren met een tampon of een menstruatiecup voor extra bescherming tegen lekken.

Zullen mensen kunnen zien dat ik historische badkleding draag?

Nee, het lijkt precies op je normale badkleding, we hebben een 1-stuk dat er sportief uitziet en een bikinibroekje dat je kunt matchen met je eigen top. Het kruisje dat je menstruatie absorbeert, is niet zo dik of omvangrijk als een maandverband. De waterafstotende laag voorkomt dat het water uit het zwembad of de oceaan wordt geabsorbeerd, zodat het niet groter wordt als je eenmaal in het water bent.

Niemand zal kunnen zien dat dit niet gewoon je normale badkleding is!

Hoe lang kun je ze dragen?

Hoe lang u uw menstruatiebadkleding kunt dragen, hangt af van hoe zwaar uw menstruatie is. Met een lichtere stroming kun je ze iets langer dragen. Houd er rekening mee dat u ze alleen op dagen met lichte stroming alleen mag dragen. Als je ze op een dag met veel menstruatie naast een tampon of menstruatiecup draagt, kun je ze dragen zolang je de tampon of menstruatiecup kunt dragen die je in hebt.

Drogen ze goed of met een natte plek?

De Modibodi badmode is gemaakt van een droogvaste waterafstotende stof, waardoor ze vrij snel drogen. De waterafstotende laag voorkomt dat het menstruatiebloed in contact komt met de buitenkant van de zwemkleding, zodat je nooit vlekken of vlekken aan de buitenkant krijgt.

Of je nu voor je plezier zwemt of een wedstrijdzwemmer bent, Modibodi Swim wordt ten zeerste aanbevolen om te dragen tijdens je menstruatie.

Shop onze Modibodi-badkleding hier.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.